Zin een gemakkelijke en gezonde lunch? Dan is deze spinazie wrap met hummus & rode biet echt een aanrader. De spinazie wraps maak ik van tevoren en bewaar ik in de vriezer. Je kunt de spinazie wrap natuurlijk ook vervangen door een ander soort wrap. De enige kant-en-klare wrap die ik heb gevonden zonder gluten en suiker zijn deze. Ze zijn helaas wel erg prijzig.

Met dit recept heb je binnen 5 minuten een gezonde lunch op tafel (of op werk;). Je kunt de wrap natuurlijk ook vullen met jouw favoriete groenten en spreads.

Ingrediƫnten voor 1 wrap

Aan de slag

  1. Ontdooi de spinazie wrap en warm op in de magnetron of bak hem even kort in een droge koekenpan;
  2. Snijd ondertussen de gekookte biet in stukjes;
  3. Besmeer de wrap met hummus, doe er vervolgens de veldsla op en daarna de biet. Strooi als laatste de tuinkers, verse dille en een beetje tahinsaus eroverheen.

Eet smakelijk!

Spinazie wraps tortilla's Sofie Klerkx Met een korrel zout

Leave a Reply